Welkom

Korte omschrijving

Deelnemen aan de Groesbeekse Kwis kan alleen als team uit Groesbeek met de bijbehorende kerkdorpen Bredeweg, Stekkenberg en De Horst. Na inschrijving via de website of op de inschrijfmiddag zondag 30 september krijgt u op de quizavond, 24 november tussen 18:00 en 18:30 uur een vragenboek overhandigd. Nadat u de vragen hebt beantwoord moet dit vragenboek tussen 23:00 en 23:15 uur weer ingevuld ingeleverd worden. Op zaterdag 15 december zal de feestelijke prijsuitreiking plaatsvinden. Prijzengeld bedraagt  150,- voor de winnaars, € 100,- voor de 2e plaats en € 50,- voor de 3e plaats. Klik hier voor meer details over deelname aan de Groesbeekse Kwis.

Klik hier voor een update van de deelnemende teams.

Klik hier voor het Kwisboek van 2017 met de antwoorden. Mocht u problemen hebben met het downloaden kunt u hier klikken voor het Kwisboek 2017 in een lage resolutie.

Klik hier voor de uitslagen van 2017.

Klik hier voor de foto's van de eerste Groesbeekse Kwis gemaakt door Andrew Helder.

 

De vragen

Het vragenboek bestaat uit 10 hoofdstukken. Niet alleen over wetenswaardigheden over Groesbeek van nu of toen, maar ook algemene vragen zullen in het vragenboek staan. Hierdoor is het voor iedereen leuk en toegankelijk om er aan deel te nemen. Alle middelen zijn toegestaan om aan de antwoorden te komen. Enkele team leden zullen ook tijdens de quizavond op pad moeten voor een geheime opdracht. Door in te schrijven op de inschrijfmiddag ontvang je een Joker, waarmee je extra punten kunt verdienen op de quizavond. Al bij al een leuke interactieve avond waar je veel dorpsgenoten zult ontmoeten en leren kennen. Op zaterdag 15 december zal er vanaf 20:30 uur een feestelijke prijsuitreiking plaatsvinden. Deze avond zal muzikaal opgeleukt worden. Na de Groesbeekse Kwis kan men heerlijk nagenieten en is iedereen weer wat wijzer!

Organisatie Groesbeekse Kwis

Pompweg 2/b
6562 AK  Groesbeek
T: 024/397.84.82
E: info@groesbeeksekwis.nl

Bank: NL25 RABO 0316 2280 44

Organisatie v.l.n.r.:
Fred Sanders, Andrew Helder, Wilma en Theo Giesbers, Willy Claus, Joop Verstraaten en Hans Verhoeven.