Welkom

Korte omschrijving

In deze tijd worden er veel evenementen en activiteiten afgelast door de corona maatregelen. Helaas kan de Groesbeekse Kwis ook niet georganiseerd worden in zijn oorspronkelijke opzet waarbij grote groepen mensen bijeenkomen. De organisatie heeft nu een speciale 'Gaat Niet Van De Hut' editie ontwikkeld. Een coronaproef editie die dicht bij de oorspronkelijke structuur staat. Deelnemen aan de Groesbeekse Kwis kan nu met kleinere teams uit Groesbeek met de bijbehorende kerkdorpen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM. De inschrijving start op zondag 4 oktober 2020. U kunt zich inschrijven middels de inschrijfpagina op deze website. Het kwisboek krijgt u hoofdstuk voor hoofdstuk digitaal aangeleverd op 28 november om 18:30 uur per e-mail. Voor elk hoofdstuk heeft u een bepaalde tijd om in te vullen.
De organisatie doet dit jaar uit de opbrengsten een donatie van € 500,- aan het goede doel Stichting vakantiewerk Groesbeek.
Naast het prijzengeld voor de top 3 (€ 75,- voor de 1e plaats, € 50,- voor de 2e plaats en € 25,- voor de 3e plaats) wordt er ook voor de winnaars een rondleiding in het Nederland Wijn Centrum, met een wijnproeverij na afloop aangeboden. Maar ook enkele prijzen zijn beschikbaar gesteld voor andere plaatsen zoals de 11e, 22 en de 33ste waaronder een rondleiding in Brouwerij De'n Drul met een bierproeverij en dan ook nog een aantal gevulde boodschappentassen van de jumbo. Een abonnement bij Anytime healthclub en een cadeaubon van € 50,- van Danscentrum Verhoeven.

Klik hier voor de deelnemende teams 2020

Klik hier voor de antwoorden van 2020

Klik hier voor de uitslag van 2020

Klik hier voor de  foto's van de derde Groesbeekse Kwis gemaakt door Andrew Helder.

Klik hier voor de foto's van de tweede Groesbeekse Kwis gemaakt door Andrew Helder.

Klik hier voor de foto's van de eerste Groesbeekse Kwis gemaakt door Andrew Helder.

 

De vragen

Het vragenboek bestaat uit verschillende hoofdstukken. Niet alleen over wetenswaardigheden van Groesbeek met zijn bijbehorende kerkdorpen van nu of toen, maar ook algemene vragen zullen in het vragenboek staan. Hierdoor is het voor iedereen leuk en toegankelijk om er aan deel te nemen. Alle middelen zijn toegestaan om aan de antwoorden te komen. Team leden gaan dit jaar niet op pad.  Al bij al een leuke interactieve avond in een kleinere huiselijk kring als wat u gewend bent. Na de Groesbeekse Kwis kan men heerlijk nagenieten en is iedereen weer wat wijzer.

Organisatie Groesbeekse Kwis

Pompweg 2/b
6562 AK  Groesbeek
T: 024/397.84.82
E: info@groesbeeksekwis.nl

Bank: NL25 RABO 0316 2280 44  t.n.v. De Dorpskwis

Organisatie:
Wout Sanders, Hans Verhoeven, Dirk Sanders,
Eelco Janssen, Andrew Helder, Herman Brinkhof.